En blogg hvor det blogges om Bob the Bulldog og andre hobbies

søndag, november 21

Helgens loppefunn

Hundre kroner, takk! Jeg dævver.



6 kommentarer:

  1. Har du vært på flere loppemarked? Jeg vil være med! må ha meg noen kasser fra tønsberg bryggeri jeg og. Det blå bordet, er det og fra handleturen? det var fint!

    SvarSlett
  2. Ja, det er hver andre helg i Tønsberg, så bare å henge seg på, hehe. Mye av det samme fra gang til gang, møbler og sånt som de tydeligvis aldri blir kvitt. Men så har de ofte nye sånne små ting som det her. Gøy! :)
    Bordet har jeg faktisk funnet!!! Det var noen som hadde kastet det i grovavfall. Jeg så det langs veien og måtte stoppe og ta det med meg. Fant et par andre ting også! Hehe, det er jeg og innvandrerne! :)

    SvarSlett
  3. Jeg ønsker meg og en slik kasse!!! Skikkeli fint bord! Syns d er bare crap på loppisene her jeg... kjøpte en sjing sjong urne (?) sist. :D

    SvarSlett
  4. Det er mye crap her også, derfor har jeg ikke gått så mye på det som er annenhver helg. Men oppdaget i høst at det gjemmer seg litt av hvert fint hvis man leter nøye og er tidlig ute når det åpner. Så nå er jeg avhengig av å gå dit! Identiske kasser selger de i sånne shabby chic-butikker her for 400 kr stykket!!! Bordet ligner litt på ditt :)

    SvarSlett
  5. oh my! 400 er sjukt da! se etter en til meg neste gang om du gidder da - så får du igjen $! :) lydia kikka på den lysestaken jeg fikk av deg å sa hun syns du burde komme på besøk igjen snart! :)

    SvarSlett
  6. Will do! Å, så koselig av Lydia. Må få tatt en tur til Ålesund snart, ja!

    SvarSlett